Udomi me

Mešanka Šarpeja traži dom

Daniela

Email

big-97823930_5f00f1228128d5-54038428IMG_20200101_16.jpg

Kažu da se najvrednije stvari u životu ne mogu platiti novcem. . . jedan od njih je sigurno iskren  osmeh. . .

Zorica će Vas razoružati svojom pojavom za nekoliko sekundi. . . . i smejaćete se od srca samo da Vam priđe na nekoliko trenutaka. . .   Ona je predivna mešanka šarpeja stara oko 3 godine, odrasla u školskom dvorištu. Deca je zovu i Maza. Čipovana je, sterilisana, vakcinisana protiv besnila i zaraznih bolesti 27.05.2020. . . . očišćena od unutrašnjih i spoljnih parazita(i redovno joj se daju tablete). negativna na srčanog crva, stavljena ampula za zaštitu od raznih spoljnih napasti.
Živi u jednoj šupi jer svaki odlazak u školsko dvorište-gde ona najviše voli – bi je koštao ponovnog odlaska iza rešetaka. . . osoblje škole ne želi velikog psa tamo iako je sva deca vole. .
Ima higijenske navike i dobro se ponaša u stanu gde boravi po nekoliko sati dnevno. Izuzetno je komična i razume skoro svaku izgovorenu reč ali je veći deo dana i noći potpuno sama i tužna u šupi. . . naviknuta na povodac.
Predivnog je karaktera i zaslužuje porodicu gde će se na nju gledati kao na ravnopravnog člana a to znači bez ikakvog boksa i lanca. . . . Udomljava se u Beogradu (bliža i dalja okolina), mada bi smo rado razmotrili i okolinu Novog Sada. . .
# Obezbeđen prevoz
#kontakt samo za ozbiljne udomitelje tel. 065 8110364. ZEMUN,   Daniela Popović